בסיר בינוני מחממים את השמן. מוסיפים את הקינואה וכף סוכר חום בהיר או דבש ומטגנים תוך ערבוב דקה-שתיים. מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-קטנה, מכסים ומבשלים 15 דקות.
שלב 3
0 דקות
כשהקינואה מתבשלת חותכים את הפירות הטריים לקוביות קטנות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים מיץ לימון וכף סוכר חום בהיר או דבש ומערבבים. מוסיפים עלים קצוצים, אגוזים/שקדים, פירות יבשים קצוצים, שומשום או תחליפיו ומלח ומערבבים. אם משתמשים בפירות משומרים, מערבבים אותם עם כל החומרים.
שלב 4
15 דקות
כשהקינואה מוכנה, מורידים מהאש, מסירים מכסה, מאווררים קצת במזלג, מכסים ומשהים 10-15 דקות. מערבבים את הקינואה בעודה חמה עם תערובת הפירות. אפשר ורצוי להגיש מיד (במיוחד אם שמתם פירות שמשחירים מהר) אבל אפשר לשמור במקרר כמה שעות (אם מכינים מראש רצוי לבחור פירות שלא משחירים מהר) ולהגיש קר או בטמפ' החדר.
שלב 1
מתוך
4
שוטפים את הקינואה ומניחים בצד לסינון
שלב 2
מתוך
4
בסיר בינוני מחממים את השמן. מוסיפים את הקינואה וכף סוכר חום בהיר או דבש ומטגנים תוך ערבוב דקה-שתיים. מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-קטנה, מכסים ומבשלים 15 דקות.
שלב 3
מתוך
4
כשהקינואה מתבשלת חותכים את הפירות הטריים לקוביות קטנות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים מיץ לימון וכף סוכר חום בהיר או דבש ומערבבים. מוסיפים עלים קצוצים, אגוזים/שקדים, פירות יבשים קצוצים, שומשום או תחליפיו ומלח ומערבבים. אם משתמשים בפירות משומרים, מערבבים אותם עם כל החומרים.
שלב 4
מתוך
4
כשהקינואה מוכנה, מורידים מהאש, מסירים מכסה, מאווררים קצת במזלג, מכסים ומשהים 10-15 דקות. מערבבים את הקינואה בעודה חמה עם תערובת הפירות. אפשר ורצוי להגיש מיד (במיוחד אם שמתם פירות שמשחירים מהר) אבל אפשר לשמור במקרר כמה שעות (אם מכינים מראש רצוי לבחור פירות שלא משחירים מהר) ולהגיש קר או בטמפ' החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0