מוסיפים את האטריות לסיר עם מי מלח רותחים ומשרים במשך כ-20 דקות. מוציאים את האטריות מהסיר במצב "אל דנטה" ומסננים.
שלב 2
0 דקות
במחבת עם מעט שמן חם מוסיפים את 2 הביצים. מטגנים אותן תוך כדי ערבוב מתמיד, עד קבלת ביצה מקושקשת. מוציאים מהמחבת ומניחים בכלי.
שלב 3
0 דקות
מחממים ווק עם 2 כפות השמן. מוסיפים לווק את השום הכתוש ומחצית מרצועות הבצל, ומטגנים תוך כדי הקפצה במשך כדקה אחת. מוסיפים לווק את רצועות העוף ומקפיצים במשך כ-3 דק', עד שהוא מזהיב קלות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הגזר, הכרוב, הפלפל, הקישוא והנבטים וממשיכים להקפיץ במשך כדקה נוספת.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את האטריות והרוטב ומקפיצים עד שכל המצרכים מתערבבים ומצופים ברוטב.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים לווק את הביצה המקושקשת, ומערבבים אותה עם תכולת הווק.
שלב 7
0 דקות
אופן ההגשה: מחלקים את הפאד תאי לצלחות הגשה. זורים על כל אחת מהמנות מרצועות הבצל שנותר, מעט עלי כוסברה קצוצים, וכן מהבוטנים הגרוסים. מניחים בצד המנה רבע ליים.בתיאבון.
שלב 1
מתוך
7
מוסיפים את האטריות לסיר עם מי מלח רותחים ומשרים במשך כ-20 דקות. מוציאים את האטריות מהסיר במצב "אל דנטה" ומסננים.
שלב 2
מתוך
7
במחבת עם מעט שמן חם מוסיפים את 2 הביצים. מטגנים אותן תוך כדי ערבוב מתמיד, עד קבלת ביצה מקושקשת. מוציאים מהמחבת ומניחים בכלי.
שלב 3
מתוך
7
מחממים ווק עם 2 כפות השמן. מוסיפים לווק את השום הכתוש ומחצית מרצועות הבצל, ומטגנים תוך כדי הקפצה במשך כדקה אחת. מוסיפים לווק את רצועות העוף ומקפיצים במשך כ-3 דק', עד שהוא מזהיב קלות.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הגזר, הכרוב, הפלפל, הקישוא והנבטים וממשיכים להקפיץ במשך כדקה נוספת.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את האטריות והרוטב ומקפיצים עד שכל המצרכים מתערבבים ומצופים ברוטב.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים לווק את הביצה המקושקשת, ומערבבים אותה עם תכולת הווק.
שלב 7
מתוך
7
אופן ההגשה: מחלקים את הפאד תאי לצלחות הגשה. זורים על כל אחת מהמנות מרצועות הבצל שנותר, מעט עלי כוסברה קצוצים, וכן מהבוטנים הגרוסים. מניחים בצד המנה רבע ליים.בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1