המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את האטריות לסיר עם מי מלח רותחים ומשרים במשך כ-20 דקות. מוציאים את האטריות מהסיר במצב "אל דנטה" ומסננים.
במחבת עם מעט שמן חם מוסיפים את 2 הביצים. מטגנים אותן תוך כדי ערבוב מתמיד, עד קבלת ביצה מקושקשת. מוציאים מהמחבת ומניחים בכלי.
מחממים ווק עם 2 כפות השמן. מוסיפים לווק את השום הכתוש ומחצית מרצועות הבצל, ומטגנים תוך כדי הקפצה במשך כדקה אחת. מוסיפים לווק את רצועות העוף ומקפיצים במשך כ-3 דק', עד שהוא מזהיב קלות.
מוסיפים את הגזר, הכרוב, הפלפל, הקישוא והנבטים וממשיכים להקפיץ במשך כדקה נוספת.
מוסיפים את האטריות והרוטב ומקפיצים עד שכל המצרכים מתערבבים ומצופים ברוטב.
מוסיפים לווק את הביצה המקושקשת, ומערבבים אותה עם תכולת הווק.
אופן ההגשה: מחלקים את הפאד תאי לצלחות הגשה. זורים על כל אחת מהמנות מרצועות הבצל שנותר, מעט עלי כוסברה קצוצים, וכן מהבוטנים הגרוסים. מניחים בצד המנה רבע ליים.בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1