המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפוררים את עוגיות הלוטוס לפרורים, ומעבירים את הפרורים לקערה.
בסיר קטן ממיסים את החמאה. יוצקים את החמאה המומסת לקערה עם פרורי העוגיות, ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה , המרופדת בשכבת חמאה דקה בתחתיתה ודפנותיה. מהדקים בעזרת כף את התערובת לתחתית.
מעבירים את התבנית למקפיא, עד שמלית הגבינה תהה מוכנה.
מחממים תנור לטמפרטורה של כ-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים.
בקערה טורפים ידנית את הגבינה והסוכר, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לבלילת הגבינה את הביצים, גרידת הלימון, הווניל ויוצקים את החלב. טורפים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
יוצקים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה את הקורנפלור והקמח וטורפים היטב, עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים את תערובת הקמח לקערה עם בלילת הגבינה, וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים את התערובת לתבנית מעל לקלתית. מכניסים את התבנית לתנור האפייה החם, ואופים במשך כשעה וחצי.
מוסיפים את מחית הפסיפלורה ואבקת הסוכר לקערה, ומערבבים עד שהסוכר נמס.
יוצקים 2 כפות מים לקערית קטנה. מפזרים את אבקת הג'לטין על המים וממתינים במשך כחצי דקה.
מכניסים את הקערית עם הג'לטין למיקרו, ומחממים במשך כ- 10 שניות, עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים את נוזל הג'לטין למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב. יוצקים את בלילת הפסיפלורה על העוגה.
מעבירים את העוגה למקרר למשך מספר שעות עד להתייצבות העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0