המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את תפוחי האדמה דק במעבד מזון, במנדולינה או אם אין ברירה בסכין חדה.
חותכים את רגלי הפטריות ופורסים אותן לפרוסות דקות.
מטגנים קלות את הפטריות במעט שמן, מוסיפים את השמנת והתבלינים ומביאים לרתיחה קלה. אם צריך, טועמים ומתקנים מלח.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית הגשה המותאמת לתנור.
שופכים את הרוטב עם הפטריות על תפוחי האדמה.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום גבוה כחצי שעה.
בודקים שהתפוחים התרככו ומסירים את נייר הכסף. אופים עוד מספר דקות עד להזהבה.
מגישים עם הכלי ישר מהתנור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0