מכינים את טורט השקדים: מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ-3-4 דקות עד לקבלת מסה תפוחה.
שלב 2
20 דקות
מקפלים את אבקת השקדים, שתי כפות מיץ לימון וקליפה מגורדת ולבסוף מוסיפים באיטיות את החמאה, או שמן הקוקוס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית שטוחה. אופים כ-15-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים.
שלב 3
0 דקות
מכינים את קרם הוניל פצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מוסיפים מיץ מחצי לימון וקליפת לימון ומערבבים. למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
שלב 4
0 דקות
מכינים את קומפוט התותים: מניחים תותים במחבת קטנה, מוסיפים שתי כפות סוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מוסיפים מיץ מחצי לימון ומצננים.
שלב 5
0 דקות
מרכיבים את הקינוח: קורצים מהעוגה עיגולים בעזרת חותכן עוגיות או באמצעות כוס הפוכה, מניחים תחתית טורט בכל כוס, מעל יוצקים קומפוט תותים. מזלפים מעל שכבה של כס"מ וחצי של קרם הווניל. מעל שכבת הקרם מפזרים חתיכות של שברי מרנג, ומוסיפים לקישוט פרוסות תותים חתוכות.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את טורט השקדים: מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ-3-4 דקות עד לקבלת מסה תפוחה.
שלב 2
מתוך
5
מקפלים את אבקת השקדים, שתי כפות מיץ לימון וקליפה מגורדת ולבסוף מוסיפים באיטיות את החמאה, או שמן הקוקוס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית שטוחה. אופים כ-15-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים.
שלב 3
מתוך
5
מכינים את קרם הוניל פצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מוסיפים מיץ מחצי לימון וקליפת לימון ומערבבים. למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
שלב 4
מתוך
5
מכינים את קומפוט התותים: מניחים תותים במחבת קטנה, מוסיפים שתי כפות סוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מוסיפים מיץ מחצי לימון ומצננים.
שלב 5
מתוך
5
מרכיבים את הקינוח: קורצים מהעוגה עיגולים בעזרת חותכן עוגיות או באמצעות כוס הפוכה, מניחים תחתית טורט בכל כוס, מעל יוצקים קומפוט תותים. מזלפים מעל שכבה של כס"מ וחצי של קרם הווניל. מעל שכבת הקרם מפזרים חתיכות של שברי מרנג, ומוסיפים לקישוט פרוסות תותים חתוכות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0