המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את טורט השקדים: מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ-3-4 דקות עד לקבלת מסה תפוחה.
מקפלים את אבקת השקדים, שתי כפות מיץ לימון וקליפה מגורדת ולבסוף מוסיפים באיטיות את החמאה, או שמן הקוקוס. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית שטוחה. אופים כ-15-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים.
מכינים את קרם הוניל פצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מוסיפים מיץ מחצי לימון וקליפת לימון ומערבבים. למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
מכינים את קומפוט התותים: מניחים תותים במחבת קטנה, מוסיפים שתי כפות סוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מוסיפים מיץ מחצי לימון ומצננים.
מרכיבים את הקינוח: קורצים מהעוגה עיגולים בעזרת חותכן עוגיות או באמצעות כוס הפוכה, מניחים תחתית טורט בכל כוס, מעל יוצקים קומפוט תותים. מזלפים מעל שכבה של כס"מ וחצי של קרם הווניל. מעל שכבת הקרם מפזרים חתיכות של שברי מרנג, ומוסיפים לקישוט פרוסות תותים חתוכות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0