המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
רוטב: מניחים בקערית 3 כפות סויה, 2 כפות דבש, כף סוכר חום, צ'ילי, רבע שן שום מגרודת דק ורבע כפית מלח. לערבב היטב.
בסיר שטוח מחממים את השמן, ומוסיפים את הפטריות, ומטגנים כדקה.
מוסיפים את הרוטב שהכנו, מגבירים את להבת הגז למקסימום. מטגנים את הפטריות ברוטב, מנענעים את הסיר מדי פעם, עד לצמצום הנוזלים ולהתקרמלות הפטריות.
מעבירים לצלחת הגשה, מצננים מעט ,מפזרים את השומשום הקלוי. מגישים בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0