המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר ולטגן ביחד.
להוסיף 3 ליטר מים, לבשל כ-75 דקות .
להוסיף כוס יין לבן, לבשל כחמש דקות. להוסיף טקמלי, בצל ירוק, פלפל חריף, שום כתוש.
אחרי 3-4 דקות מוסיפים את כל הירוקים הקצוצים.
לבשל עוד שתי דקות ולהגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0