המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לרכך במעבד מזון את החמאה, להוסיף את החלבונים בשלבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הסוכר ופירורי הקוקוס לתערובת אחידה.
מניחים כפית מהתערובת על גבי נייר אפייה משומן או תבנית סיליקון ומשטיחים. סך הכל 12 טווילים.
אופים בתנור 100 מעלות עשר דקות.
מערבבים את החלמונים עם הביצים והסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.
מרתיחים את החלב עם הוניל. כשהחלב מגיע לרתיחה, מכניסים את תערובת הביצים לחלב ומנמיכים את האש.
מערבבים עד שהתערובת מוצקה ומבשלים עוד כארבע דקות, ומעבירים לכלי קר.
מרתיחים את הסוכר עם המים לקבלת סירופ ומקררים.
טוחנים את פירות היער עם מעט הסירופ לפי מידת המתיקות הרצויה. מוסיפים רום לפי הטעם.
מניחים טוויל, מעליו קרם פטיסייר, טוויל נוסף ומעליו קרם פטיסיר ומעל טוויל נוסף.
מעטרים מסביב ברוטב פירות יער ומעט פירות יער שלמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0