המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הירקות לריבועים, את הבצל הירוק והפטרוזיליה קוצצים דק.
מגלענים זיתים וחותכים לרבעים, ומפוררים את הגבינה.
מערבבים לסלט אחיד, מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים מעל עלי זעתר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0