מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
שלב 2
0 דקות
שמים את הגרנולה בקערה (אם היא "גושית", מועכים אותה מעט). מנפים לתוך הקערה את הקמח והקקאו, ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
שמים את החמאה, סירופ המייפל והסוכר בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב, עד שהחמאה נמסה והסוכר נספג. מסירים מהאש ומקררים מעט.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לתערובת החמאה את הביצים הטרופות ואת החלב, ומערבבים. יוצקים את התערובת לחומרים היבשים, ומערבבים בכף עץ רק עד שהחומרים מתערבבים. אין לערבב יתר על המידה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית, ואופים במשך 25 דקות, או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 6
0 דקות
משאירים את העוגה בתוך התבנית למשך 6 דקות, ולאחר מכן הופכים על הרשת ומניחים להתקרר. אם אתם מתכוונים לנייד את העוגה, לא הופכים, אלא מעבירים סכין בין העוגה לדפנות.
שלב 7
0 דקות
לציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או מעל אדים (באן מרי), ומטפטפים על העוגה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
שלב 2
מתוך
7
שמים את הגרנולה בקערה (אם היא "גושית", מועכים אותה מעט). מנפים לתוך הקערה את הקמח והקקאו, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
7
שמים את החמאה, סירופ המייפל והסוכר בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב, עד שהחמאה נמסה והסוכר נספג. מסירים מהאש ומקררים מעט.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לתערובת החמאה את הביצים הטרופות ואת החלב, ומערבבים. יוצקים את התערובת לחומרים היבשים, ומערבבים בכף עץ רק עד שהחומרים מתערבבים. אין לערבב יתר על המידה.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים את התערובת לתבנית, ואופים במשך 25 דקות, או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 6
מתוך
7
משאירים את העוגה בתוך התבנית למשך 6 דקות, ולאחר מכן הופכים על הרשת ומניחים להתקרר. אם אתם מתכוונים לנייד את העוגה, לא הופכים, אלא מעבירים סכין בין העוגה לדפנות.
שלב 7
מתוך
7
לציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או מעל אדים (באן מרי), ומטפטפים על העוגה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0