המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים כחצי שעה, עד שהם רכים.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר היבש, מחממים את התפוחים ומטלטלים אותם עד שהם יבשים לחלוטין. מעבירים לקערה נקייה.
מוסיפים לקערה חמאה והתבלונים, ומועכים ביחד למחית חלקה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0