המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.
בסיר קטן מחממים שמנת ותיבלונים עד לסף רתיחה.
כשהפסטה מוכנה מסננים אותה, מעבירים לקערה ויוצקים מעליה את הרוטב החם. מערבבים ומגישים מיד.
תוספת אפשרית: כדי להפוך את המנה לחגיגית ועשירה מוסיפים לרוטב 200 גרם סלמון מעושן קצוץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0