המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
חותכים את הבצק לארבעה מלבנים, לצורת פוקאצ'ה.
מזלפים שמן זית מעל כל פוקאצ'ה, מפזרים את התוספות וזורים מלח ופלפל.
אופים כ- 17-20 דקות, עד שהמאפה אפוי ומוכן לאכילה.
מפזרים את עלי האורגנו ומגישים.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0