המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת חלקה ללא גושים.
משמנים תבנית, יוצקים אליה את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
בינתיםם מכינים את הסירופ: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר ורום ומביאים לרתיחה תוך ערבוב, מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין. אם רוצים אפשר להמשיך לבשל במכזה פתוח כ-10 דקות, לקבלת סירופ סמיך.
לאחר שהעוגה מוכנה חותכים לריבועים ויוצקים את הסירופ המוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0