המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בצל בסיר ולהוסיף מעט כורכום ולאחר מכן חזה עוף ולהמשיך לטגן עד שינוי צבע הבשר.
להוסיף אורז שטוף טוב ומסונן, להמשיך לטגן גם את האורז, לערבב מדי פעם, לאחר כמה דקות להוסיף את העגבניות, לערבב ולבשל על אש קטנה כ-5 דקות.
להוסיף רסק עגבניות ומים רתוחים, להביא שוב לרתיחה.
לתבל במלח ופלפל, להנמיך ולכסות את הסיר, לבשל על אש קטנה כ-30 דקות והארוחה מוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0