המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים יחד את כל חומרים הבצק - ביצים, שמן, קמח תפו"א, קמח מצה, סוכר (רבע כוס) ומלח לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית 28 משומנת.
למלית: מערבבים יחד את כל חומרי המלית - תפוחי עץ, סוכר (חצי כוס), צימוקים, שקדים, קינמון (2 כפיות) ומיץ לימון ושוטחים על הבצק שבתבנית.
מערבבים יחד את חומרי הציפוי - סוכר (חצי כוס), אגוזים וקינמון (2 כפיות) וזורים על המלית.
אופים כ-45 דקות בחום בינוני. בתיאבון ובהצלחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0