המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים יחד את כל חומרים הבצק - ביצים, שמן, קמח תפו"א, קמח מצה, סוכר (רבע כוס) ומלח לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית 28 משומנת.
למלית: מערבבים יחד את כל חומרי המלית - תפוחי עץ, סוכר (חצי כוס), צימוקים, שקדים, קינמון (2 כפיות) ומיץ לימון ושוטחים על הבצק שבתבנית.
מערבבים יחד את חומרי הציפוי - סוכר (חצי כוס), אגוזים וקינמון (2 כפיות) וזורים על המלית.
אופים כ-45 דקות בחום בינוני. בתיאבון ובהצלחה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0