המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מבשלים את תפוחי האדמה במשך כ-10 דקות בסיר עם מים מומלחים, עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים.
בתבנית גדולה מערבבים את תפוחי האדמה החמים עם טבעות הבצל, רוטב ומעט שמן זית (כשתפוחי האדמה חמים הם סופגים את הרוטב היטב).
אופים 3/4 שעה, עד שתפוחי האדמה שחומים. מערבבים פעם-פעמיים במהלך האפייה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0