המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול.
מוסיפים את החלב, הקמח, הקארי ואבקת המרק וטורפים היטב (זהירות שלא יישארו גושים). מביאים לרתיחה עדינה.
מוסיפים את הפטריות הטריות ומבשלים חמש דקות, עד שהן מאבדות מנפחן.
סוחטים את פטריות הפורצ'יני, קוצצים דק ומוסיפים למרק (את מי ההשריה מקפיאים ושומרים לשימוש עתידי).
מבשלים עוד כמה דקות. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0