המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור על 150-180 מעלות.
לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב עד שהתערובת תצא דלילה,שהסוכר יתמוסס!!!!!
להכניס לתנור לכ-45 דקות .
לאחר מכן לבדוק בעזרת קיסם או שיפוד להכניס לעוגה ולראות אם היא מוכנה,אם יש פירורים על הקיסם זה אומר שהיא מוכנה.
לחמם בסיר קטן את החמאה ולאחר מכן לשבור את השוקולד לקוביות להכניס ואז לשפוך לסיר את השמנת מתוקה לערבב עד שהשוקולד יימס והתערובבת תהיה דלילה.
לשפוך בזהירות מעל העוגה לחכות 20 דק ולהכניס למקרר ל-3 שעות. ניתן להמיר את השוקולית בקקאו (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0