המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האטריות לפי ההוראות ומחכים שיתקררו.
לשים את כל הגבינות בקערה גדולה, ומגררים את הגבינה הצהובה והבולגרית ביחד.
מוסיפים ביצים וחלב, קצת מלח ופלפל שחור, ומערבבים הכל.
מוסיפים את האטריות כשהן קרות, ומערבבים הכל.
מעבירים את העיסה לתבנית משומנת. מגרדים מעל גבינה צהובה ומשבצים בחתיכות קטנות של חמאה, ומפזרים אותם.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30 דקות (בערך). הפשטידה מוכנה כשהמעטפת של הגבינה הצהובה משחימה.
מוציאים את הפשטידה ומעבירים אותה על השולחן לצינון, עד טמפ' החדר.
בשום פנים ואופן אסור להכניס את הפשטידה חמה למקרר. בתאבון :)
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0