יוצקים את גרגירי הקוסקוס לסיר רחב, מוסיפים 3 כפות שמן זית, כפית מרק התיבול, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים\רוטב רותחים (400 מ"ל). מערבבים, מכסים ומשהים 5 דקות עד לספיגת הנוזלים. מפוררים שוב (בשלב זה ניתן להוסיף כף שמן זית לפי הצורך).
שלב 2
0 דקות
מערבבים את כל הירקות הקצוצים עם הקוסקוס ורוטב הוויניגרט.
שלב 3
0 דקות
מגישים קר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
יוצקים את גרגירי הקוסקוס לסיר רחב, מוסיפים 3 כפות שמן זית, כפית מרק התיבול, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים\רוטב רותחים (400 מ"ל). מערבבים, מכסים ומשהים 5 דקות עד לספיגת הנוזלים. מפוררים שוב (בשלב זה ניתן להוסיף כף שמן זית לפי הצורך).
שלב 2
מתוך
3
מערבבים את כל הירקות הקצוצים עם הקוסקוס ורוטב הוויניגרט.
שלב 3
מתוך
3
מגישים קר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0