להוסיף חומרים יבשים לתערובת החלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים. להעביר לתבנית אינגליש קייק, להוסיף מעט קינמון באמצע (אני לא שמתי קינמון) ומעל ולאפות ב-150 מעלות 30 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
שלב 5
0 דקות
להרתיח מים סוכר ולימון (או קצת מיץ תפוזים) ולשפוך על העוגה באופן שווה כשהיא חמה. אם הסירופ לא כל כך נספג, לדקור את העוגה עם קיסם או סכין וככה הסירום יחלחל פנימה יותר בקלות. לא בהכרח צריך להשתמש בכל הסירופ, לשים כמה שהעוגה סופגת.
שלב 1
מתוך
5
מקציפים חלבונים עם סוכר.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
שלב 3
מתוך
5
בקערה נפרדת מערבבים שמן, חלמונים ותפוזים.
שלב 4
מתוך
5
להוסיף חומרים יבשים לתערובת החלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים. להעביר לתבנית אינגליש קייק, להוסיף מעט קינמון באמצע (אני לא שמתי קינמון) ומעל ולאפות ב-150 מעלות 30 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
שלב 5
מתוך
5
להרתיח מים סוכר ולימון (או קצת מיץ תפוזים) ולשפוך על העוגה באופן שווה כשהיא חמה. אם הסירופ לא כל כך נספג, לדקור את העוגה עם קיסם או סכין וככה הסירום יחלחל פנימה יותר בקלות. לא בהכרח צריך להשתמש בכל הסירופ, לשים כמה שהעוגה סופגת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0