המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הבשר. חורצים בבשר חריצים ומכניסים את שיני השום.
מעבירים את הבשר לשקית קוקי ומפזרים את אבקת מרק הבצל (בין כוס לכוס וחצי), כך שכל גוש הבשר יהיה מצופה באבקה בצורה שווה.
מנקבים את השקית בכמה אזורים ומניחים על תבנית אפיה.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 120 דקות.
מוציאים את שקית הקוקי מהתנור וממתינים עד שהבשר יתקרר. מוציאים את הבשר מהשקית, אוספים בכלי את הרוטב שהצטבר ומסננים.
מטגנים בצל בסיר רחב עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ולטגן כ-5 דקות, עד שהן מאבדות נוזלים.
יוצקים יין ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הרוטב שסונן מהשקית ומביאים לרתיחה.
פורסים את הבשר לפרוסות דקות ושוות ומניחים בסיר כך שהרוטב יכסה אותן לגמרי.
מבשלים על אש קטנה כ-30-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0