המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את המצרכים בצלחת הראשונה, לטבול את השוקיים.
לערבב מיונז וקטשופ בצלחת השנייה, לטבול היטב את השוקיים.
לטבול את השוקיים בפירורי לחם (הצלחת השלישית), לצפות היטב.
לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השוקיים, להזליף שמן זית בנדיבות על כל שוק. לחמם תנור ל 200 מעלות, ולאפות כ- 40 דקות, להפוך באמצע.
ניתן להמיר את הדבש בסילאן באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0