המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים פרוסת לחם ושמים עליה את הגבינה לבחירתכם, זה יכול להיות פטה, צהובה, בולגרית וכו'.
חותכים את המלפפון והעגבנייה דק, ומניחים שתי פרוסות עגבנייה ו-4-5 פרוסות מלפפון, מניחים עליהם את הפטרוזיליה, ומתבלים עם קצת מלח, פלפל ולימון.
סוגרים על הכל עם פרוסת הלחם השנייה, והכריך מוכן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0