המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בתבנית חד פעמית את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים את הכנפיים ומשרים לפחות לילה (אם אין זמן לפחות שעה).
להכניס לתנור בחום של 200 מעלות עד שהכנפים רכות. מוציאים ומקררים.
בינתיים, לפני ההגשה: מחממים במחבת גדולה 2 כפות שמן קנולה מוסיפים שום, רוטב צ'ילי וסילאן. כאשר מבעבע מוסיפים את הכנפיים ללא הרוטב שנשאר בתבנית, ומערבבים היטב היטב עד שהכנפיים מתקרמלות ומזוגגות מהרוטב ומקבלות צבע מקסים.
להוציא למגש ולהנות מהריח ובמיוחד מהטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0