המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות. לשמן תבנית זכוכית עמידה לחום.
מכינים קראמבל: בקערה מערבבים קמח, סוכר וחמאה רכה לתערובת אחידה. שומרים בצד כוס קטנה של התערובת. לקערה הגדולה מוסיפים את אבקת האפיה ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
מאחדים את שתי התערובות, היבשה והרטובה, לתערובת אחידה. מוסיפים פרוסות בננה ושוקולד ומערבבים.
מעבירים את התערובת לתבנית ומפוררים מעל את הקראמבל ששמרנו בצד.
אופים בתנור כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0