המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל הרכיבים למעט הפנקו והשקדים, ומשרים בהם את הכרובית והברוקולי למשך שעה.
בסמוך למועד ההגשה, מערבבים את הפנקו עם השקדים.
טובלים את ראשי הכרובית והברוקולי בציפוי, מחממים בסיר שמן עמוק, ומטגנים עד להשחמה.
להגשה - מניחים קערה עם רוטב קיסר במרכז מגש בגודל מתאים, ומסביב לקערה מסדרים את פרחי הכרובית והברוקולי לאחר הטיגון. יש להגיש עם שיפודים לטבילה קלה ברוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0