המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
נוטלים חצי מעשבי התיבול וחצי מכמות השום ומכניסים בין העור לבשר בכל חלקי העוף. מורחים את כל חלקי העוף בשמן זית, מפלפלים וממליחים.
ממלאים את בטן העוף בתערובת של אורז, החצי השני של עשבי התיבול והשום, לימון שלם חתוך לפרוסות ויין אדום.
מניחים את העוף על תבנית כשבטן העוף כלפי מעלה. מניחים את יתרת האורז בתוך התבנית, מפלפלים וממליחים.
שמים את הלימון השני חתוך לפרוסות בין האורז בתבנית ומפזרים את חתיכות הבצל. מזלפים שמן זית על העוף ועל האורז. מכסים את התבנית בנייר כסף לאטימה.
שמים במקרר ללילה לערבוב ולספיגת טעמים.
מכניסים את התבנית המכוסה בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 90 דקות ומגישים מייד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0