המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסירים את קליפת הקולרבי, וחותכים אותו לקוביות.
שוטפים את הצנוניות, מסירים את הקצוות, וחותכים אותן בקליפתן לפרוסות בעובי חצי סנטימטר.
שוטפים את גבעולי הסלרי, ופורסים לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר.
שוטפים את הבצל הירוק, ופורסים לחתיכות קטנות.
מסננים את הזיתים, מגלענים אותם, וחותכים כל זית ל-4 חלקים.
מערבבים את כל הירקות בקערה גדולה, יוצקים עליהם שמן זית, מיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0