המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את תפוחי האדמה ושורשי הארטישוק הירושלמי הקלופים בתבנית עם נייר אפייה. מזלפים על תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי שמן זית ואופים בטמפ' של 200 מעלות, במשך 20 דקות, עד שהם משחימים מעט. מוציאים את התבנית מהתנור.
מתבלים את שוקי העוף בפפריקה, בהרט, קארי ומלח.
יוצקים שמן לסיר כבד בעל מכסה הדוק. מחממים את השמן, ומוסיפים את שוקי העוף. משחימים את שוקי העוף במשך מספר דקות, עד שהם משחימים.
מוסיפים לסיר את השום, ויוצקים מים רותחים. מכניסים את הסיר עם שוקי העוף לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ-150 מעלות, ואופים במשך כשעתיים.
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה וארטישוק הירושלמי המטוגנים, וממשיכים לאפות אותם במשך כשעה נוספת. בתום הבישול הבשר ותפוחי האדמה יהיו רכים, שחומים וארומטיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0