מניחים את תפוחי האדמה ושורשי הארטישוק הירושלמי הקלופים בתבנית עם נייר אפייה. מזלפים על תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי שמן זית ואופים בטמפ' של 200 מעלות, במשך 20 דקות, עד שהם משחימים מעט. מוציאים את התבנית מהתנור.
שלב 2
0 דקות
מתבלים את שוקי העוף בפפריקה, בהרט, קארי ומלח.
שלב 3
0 דקות
יוצקים שמן לסיר כבד בעל מכסה הדוק. מחממים את השמן, ומוסיפים את שוקי העוף. משחימים את שוקי העוף במשך מספר דקות, עד שהם משחימים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את השום, ויוצקים מים רותחים. מכניסים את הסיר עם שוקי העוף לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ-150 מעלות, ואופים במשך כשעתיים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה וארטישוק הירושלמי המטוגנים, וממשיכים לאפות אותם במשך כשעה נוספת. בתום הבישול הבשר ותפוחי האדמה יהיו רכים, שחומים וארומטיים.
שלב 1
מתוך
5
מניחים את תפוחי האדמה ושורשי הארטישוק הירושלמי הקלופים בתבנית עם נייר אפייה. מזלפים על תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי שמן זית ואופים בטמפ' של 200 מעלות, במשך 20 דקות, עד שהם משחימים מעט. מוציאים את התבנית מהתנור.
שלב 2
מתוך
5
מתבלים את שוקי העוף בפפריקה, בהרט, קארי ומלח.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים שמן לסיר כבד בעל מכסה הדוק. מחממים את השמן, ומוסיפים את שוקי העוף. משחימים את שוקי העוף במשך מספר דקות, עד שהם משחימים.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים לסיר את השום, ויוצקים מים רותחים. מכניסים את הסיר עם שוקי העוף לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ-150 מעלות, ואופים במשך כשעתיים.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה וארטישוק הירושלמי המטוגנים, וממשיכים לאפות אותם במשך כשעה נוספת. בתום הבישול הבשר ותפוחי האדמה יהיו רכים, שחומים וארומטיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0