המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף היטב את תפוחי האדמה הקטנים.
לחצות אותם לשניים ולהניח בקערה.
להוסיף לקערה רוזמרין, שמן זית ומלח, ולערבב היטב.
ליצוק חצי כוס מים לתבנית האפייה ומעל להניח את תפוחי האדמה.
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות כשעה (או עד שתפוחי האדמה מזהיבים).
בתיאבון (:
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0