המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את הגבינה הקשה למעבד מזון, מערבלים עד לקבלת פירורים קטנים מאוד. מניחים חצי מכמות הגבינה בצלחת.
מוסיפים למעבד את הקמח, חמאה, קוטג', ביצה ותבלינים. מערבבים עד שנוצר בצק.
משמנים את הידיים בשמן, לוקחים חתיכת בצק בגודל עגבניית שרי, משטחים בין האצבעות, מניחים במרכז זית וסוגרים את הבצק סביבו ומגלגלים לכדור.
טובלים צד אחד בגבינה המגורדת ומניחים על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה כשהגבינה כלפי מעלה.
אופים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה 200 מעלות, כ-20 דק' או עד שהכדורים משחימים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0