המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים פתי בר במעבד מזון, עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה ודבש או ריבה וכשהם נבלעים בתערובת מוציאים מהמעבד. מהדקים את התערובת שהתקבלה לתחתית תבנית משומנת (תבנית טארט בגודל של אינגליש קייק (28 ס״מ אורך) בעזרת כף או תחתית של כוס. מעבירים למשך חצי שעה למקפיא.
מקציפים מסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקבלת קרם. מוסיפים שמנת מתוקה תוך כדי הקצפה ומקציפים לקבלת קרם יציב ואוורירי.
מזלפים או יוצקים את הקרם לתוך הקלתית ומחליקים לשכבה אחידה וחלקה. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור, כדי שהפירות לא יגירו נוזלים.
ממש לפני ההגשה מקשטים בפירות סגולים ועלי נענע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0