המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסדרים בתבנית שכבת פתי בר.
מערבבים בקערה גבינה, קקאו, נס קפה, סוכר ותמצית רום עד לקבלת תערובת אחידה (לא לערבב יותר מידי הגבינה מחמיצה)
מורחים את התערובת על שיכבת הפתי בר ומכסים בשיכבת פתי בר נוספת.
מכניסים למקרר לפחות לשעתיים כדי שהפתי- בר יספוג את הלחות מהגבינה.
מבשלים בסיר על אש קטנה קקאו, נס קפה, סוכר, חלב ותמצית רום עד שהתערובת רותחת. מורידים מהאש ומוסיפים מיד את המרגרינה ומערבבים עד להמסתה.
מורחים על העוגה ומכניסים שוב למקרר עד שהקרם מתקשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0