המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
במחבת או סיר נפרד מטגנים בצל עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
לאחר מכן כותשים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים באגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. מוסיפים את הפסטו, מבשלים עוד כמה דקות ברתיחה ומכבים את האש.
יוצקים את הרוטב על הרביולי המסונן ומערבבים בעדינות, מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0