פורסים את העוגות לפרוסות בעובי 2 ס"מ בעזרת 6 קורצנים או 6 כלים בגדלים שונים.
שלב 2
0 דקות
קורצים מכל פרוסת עוגה עיגול בקוטר הולך וקטן. את שאריות העוגה שומרים בקערה בצד.10 כל ליצן מורכב משישה עיגולים ההולכים וקטנים: שלושה עיגולים גדולים העשויים משתי פרוסות, ושלושה עיגולים קטנים - מפרוסה אחת.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לקערת המיקסר אינסטנט פודינג ושמנת מתוקה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב. את הקרם שומרים בצד או במקרר.
שלב 4
0 דקות
מחממים בסיר קטן את החמאה, השוקולד, אבקת הקקאו, הסוכר והמים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערה עם השאריות המפוררות של העוגה. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת במרקם אחיד. מכינים מהתערובת שני כדורי שוקולד.
שלב 6
0 דקות
מורחים שכבה דקה של קרם על העיגול הגדול ביותר. מניחים עליו עיגול קטן יותר וגם עליו מורחים קרם. ממשיכים להוסיף באותה השיטה את כל העיגולים עד הקטן ביותר - עד שמתקבלת פירמידה.
שלב 7
0 דקות
משחילים קיסם או שיפוד לאורך גופו של הליצן ובקצה ממקמים כדור שוקולד אחד (הוא ראש הליצן). מסביב לגופו של הליצן מורחים קרם בנדיבות.
שלב 8
0 דקות
בעזרת סוכריות מכינים פנים לליצן.
שלב 9
0 דקות
מצמידים ידיים מערגליות וממשיכים ומקשטים את הגוף בסוכריות צבעוניות.
שלב 1
מתוך
9
פורסים את העוגות לפרוסות בעובי 2 ס"מ בעזרת 6 קורצנים או 6 כלים בגדלים שונים.
שלב 2
מתוך
9
קורצים מכל פרוסת עוגה עיגול בקוטר הולך וקטן. את שאריות העוגה שומרים בקערה בצד.10 כל ליצן מורכב משישה עיגולים ההולכים וקטנים: שלושה עיגולים גדולים העשויים משתי פרוסות, ושלושה עיגולים קטנים - מפרוסה אחת.
שלב 3
מתוך
9
מעבירים לקערת המיקסר אינסטנט פודינג ושמנת מתוקה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב. את הקרם שומרים בצד או במקרר.
שלב 4
מתוך
9
מחממים בסיר קטן את החמאה, השוקולד, אבקת הקקאו, הסוכר והמים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערה עם השאריות המפוררות של העוגה. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת במרקם אחיד. מכינים מהתערובת שני כדורי שוקולד.
שלב 6
מתוך
9
מורחים שכבה דקה של קרם על העיגול הגדול ביותר. מניחים עליו עיגול קטן יותר וגם עליו מורחים קרם. ממשיכים להוסיף באותה השיטה את כל העיגולים עד הקטן ביותר - עד שמתקבלת פירמידה.
שלב 7
מתוך
9
משחילים קיסם או שיפוד לאורך גופו של הליצן ובקצה ממקמים כדור שוקולד אחד (הוא ראש הליצן). מסביב לגופו של הליצן מורחים קרם בנדיבות.
שלב 8
מתוך
9
בעזרת סוכריות מכינים פנים לליצן.
שלב 9
מתוך
9
מצמידים ידיים מערגליות וממשיכים ומקשטים את הגוף בסוכריות צבעוניות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0