המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים את חומרי הבצק יחד, לשים עד שמתקבל בצק גמיש. מכניסים למקרר ל- 20 דקות.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
מרדדים כל חלק בנפרד, מורחים עליו ממרח תמרים ומפזרים את האגוזים והקינמון מעל. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
מסדרים את הפרוסות באופן מרווח על תבנית עם נייר אפייה.
אופים כ-25 דקות, עד להזהבה.
מצננים, בוזקים אבקת סוכר ושומרים בצנצנת או בקופסה סגורה.
ניתן להמיר את החמאה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0