משמנים תבנית (אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף אבל בהחלט אפשרי גם בתבנית 26 רגילה), ומחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הדובדבנים החתוכים עם היין בקערה קטנה, ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
במיקסר עם וו גיטרה, מערבלים את החמאה ושני סוגי הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת תמצית הווניל.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסירוגין את הקמח ויוגורט העיזים. מוסיפים את גבינת הכנען וממשיכים לערבל רק עד לאיחוד החומרים.
שלב 5
0 דקות
מסננים את הדובדבנים מהנוזלים, אם מכינים בתבנית קוגלהוף - לוקחים חופן קטן ומפזרים תחילה בתחתית התבנית, ואת השאר מוסיפים לתערובת. משטחים לתבנית ואופים כ-45 דקות לערך עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
שלב 6
0 דקות
אפשר להשאיר את העוגה כך, ואפשר להכין ציפוי (ממליצה בחום) בקלי קלות.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים 3 כפות אבקת סוכר וסוחטים טיפות לימון ומערבבים, כל פעם קצת רק עד שמגיעים למרקם משחתי. שופכים על העוגה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
משמנים תבנית (אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף אבל בהחלט אפשרי גם בתבנית 26 רגילה), ומחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מערבבים את הדובדבנים החתוכים עם היין בקערה קטנה, ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
7
במיקסר עם וו גיטרה, מערבלים את החמאה ושני סוגי הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת תמצית הווניל.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לסירוגין את הקמח ויוגורט העיזים. מוסיפים את גבינת הכנען וממשיכים לערבל רק עד לאיחוד החומרים.
שלב 5
מתוך
7
מסננים את הדובדבנים מהנוזלים, אם מכינים בתבנית קוגלהוף - לוקחים חופן קטן ומפזרים תחילה בתחתית התבנית, ואת השאר מוסיפים לתערובת. משטחים לתבנית ואופים כ-45 דקות לערך עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
שלב 6
מתוך
7
אפשר להשאיר את העוגה כך, ואפשר להכין ציפוי (ממליצה בחום) בקלי קלות.
שלב 7
מתוך
7
מוסיפים 3 כפות אבקת סוכר וסוחטים טיפות לימון ומערבבים, כל פעם קצת רק עד שמגיעים למרקם משחתי. שופכים על העוגה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0