המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לאדות בסיר תוך כדי ערבוב, חצי שקית עלי תרד (400 גרם), עד שאין נוזלים ולקצוץ.
במחבת, לטגן בצלים קצוצים ולהזהיב.
להוסיף שום קצוץ ולטגן ביחד, להוסיף עיטורי עגבניות.
להוסיף את התרד ולטגן ביחד כדקה.
לכבות את האש.
להוסיף גבינות.
תבלינים וכף אבקת מרק בצל, לערבב היטב.
מערבבים חמאה וקמח לבלילה אחידה ומוסיפים תוך בחישה לאט-לאט את הנוזלים, שלא יהיו גושים. לערבב כל הזמן, עד שיסמיך.
לסגור את האש ולהוסיף את הביצים ולבחוש כל הזמן.
להוסיף את הגבינות והתבלינים ולבחוש לבלילה אחידה.
לשמן תבנית.
לצקת מעט בשמל.
לסדר עלי לזניה.
לצקת חצי מכמות התרד.
לצקת מעל בשמל.
לצקת את יתר התרד.
לצקת שוב בשמל.
לסדר שכבה שנייה של עלי לזנייה ולצקת את יתר הבשמל למעלה.
לאפות לא מכוסה בחום 175 מעלות במשך 25 דקות, עד שהעלים מזהיבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0