המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב, מוסיפים את הסוכר ומערבבים שוב. מוסיפים את המים. חשוב שיהיו מים פושרים חמימים, כדי שהשמרים יתפחו מהר וטוב.
לשים ידנית הבצק כמה דק', עד קבלת בצק רך וגמיש מאוד.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח בערך 40 דקות.
בינתיים, מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
מכינים סופגניות: מרטיבים את הידיים ולוקחים עיגול קטן מהבצק, עושים חור באמצע ומותחים טיפה (כדי שהעיגול ישמר בעת התפיחה בטיגון).
מטגנים משני הצדדים, עד קבלת צבע שחום יפה. מצננים מעט ומפזרים סוכר.
לציפוי: ממיסים על הגז באש נמוכה, חצי מיכל של קצפת ריצ' עם 200 גרם שקולד מריר, עד קבלת ציפוי מבריק וחלק. טובלים את הספינג' בציפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0