המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים כ-5 דקות במים רותחים את האפונה, השעועית והברוקולי. (אם משתמשים בירקות קפואים, מניחים אותם בקערה עם מים רותחים כ-7 דקות).
מחממים את שמן הזית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את השום, שמן שומשום, סויה, רוטב בסיס, מלח ופלפל.
מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב עד שהם מתרככים מעט.
מפזרים את השקדים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0