המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האפונה במים עם הסודה לשתיה (לא חובה, רק במידה ורוצים לזרז את תהליך הריכוך).
בינתיים לטגן במחבת את הפטרוזליה, השום, העריסה, הכמון ומרק העוף. לאחר מכן לשפוך את הבלילה לתוך המרק.
להמשיך להרתיח כ-60 דקות על אש בינונית, עד לריכוך מלא של האפונה.
ניתן לפזר מעט שמן זית מעל ולהגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0