המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי הקציצות. מוסיפים פירורי לחם לפי הצורך לקבלת תערובת סמיכה מספיק להכנת קציצות. צרים כדורים קטנים. מניחים במקרר לשעתיים לפחות.
מכינים את הרוטב: מזהיבים בצל בשמן. מוסיפים פלפל שחור, שום וסלרי ומערבבים עוד דקה. מוסיפים עגבניות, טונה ויין ומביאים לרתיחה. טועמים וממליחים.
מוסיפים את הקציצות לרוטב, מכסים ומבשלים על אש קטנה כעשר דקות.
בינתיים מבשלים את הפסטה.
מסננים ומוסיפים לסיר את הרוטב והקציצות רק כשהרוטב מתחיל לרתוח. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0