המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את החלבון עם 3/4 כוס סוכר עד שיווצר קצף יציב.
להוסיף את החלמון + האינסטנט פודינג שוקולד ולהמשיך להקציף במהירות בינונית עד שהבלילה מוערבבת היטב.
להכניס לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות ו/או עד שקיסם שנינעץ בעוגה יוצא נקי.
לצנן את העוגה לטמפרטורת החדר.
להכניס את כל מרכיבי השכבה העליונה למיקסר ולהקציף עד שנוצר קצף יציב (להיזהר לא להקציף מידי) ולשפוך את הקצף על העוגה.
לשבור את השוקולד המריר לתוך פינג'אן או סיר קטן עם 4 כפות מים ולהמיס את השוקולד.
מיד כשתערובת השוקלד מוכנה לשפוך אותה על העוגה בצורת מעגל ואז להרים את התבנית ולסובב אותה כך שכל תערובת השוקולד תכסה את העוגה.
בהצלחה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0