קוצצים גס את הכרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד. מהירוק הכהה נפטרים) ומרתיחים בסיר עם הרבה מי מלח למשך 20 דקות.
שלב 2
0 דקות
מסננים, מעבירים למעבד מזון ומרסקים בפוסלים קצרים עד שהכרישה טחונה, אבל לא הופכת למחית. מוציאים לקערה וסוחטים עם הידיים ב-100%.
שלב 3
0 דקות
מחזירים את הכרישה הסחוטה לקערה ומוסיפים את הביצים, הבשר והתבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה, כף אחרי כף, רק עד שהתערובת מסמיכה מספיק להכנת קציצות קטנות ושטוחות.
שלב 4
0 דקות
מגלגלים את הקציצות בעוד קמח מצה ומטגנים משני הצדדים.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם או קר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
קוצצים גס את הכרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד. מהירוק הכהה נפטרים) ומרתיחים בסיר עם הרבה מי מלח למשך 20 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מסננים, מעבירים למעבד מזון ומרסקים בפוסלים קצרים עד שהכרישה טחונה, אבל לא הופכת למחית. מוציאים לקערה וסוחטים עם הידיים ב-100%.
שלב 3
מתוך
5
מחזירים את הכרישה הסחוטה לקערה ומוסיפים את הביצים, הבשר והתבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים קמח מצה, כף אחרי כף, רק עד שהתערובת מסמיכה מספיק להכנת קציצות קטנות ושטוחות.
שלב 4
מתוך
5
מגלגלים את הקציצות בעוד קמח מצה ומטגנים משני הצדדים.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם או קר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0