המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל התבלינים. טובלים בהם את נתחי העוף ומהדקים את התערובת לבשר כך שייווצר ציפוי עבה.
מחממים מחבת כבדה ללא שמן על האש. כשהיא לוהטת, צורבים את נתחי העוף 3-4 דק' מכל צד, עד שהציפוי ממש משחיר והעוף עשוי.
מצננים מעט, פורסים באלכסון ומגישים על סלט ירוק. אם הדיאטה אינה שיקול, מכניסים לכריך עם הרבה מיונז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0