המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצלים עד להזהבה, להוסיף את הכבדים ולטגן מעט.
בסיר לבשל 2 כוסות מים עם כפית מלח, להוסיף את האורז ולבשל כ-5 דקות.
לסנן את המים.
לערבב בקערה את האורז עם הכבדים והבצלים, להוסיף תבלינים ושזיפים חתוכים לחתיכות קטנות.
למלא את העוף ולסגור היטב עם קיסמים.
לזיגוג: מערבבים את מצרכי הזיגוג ויוצקים מעל העוף.
במידה ונשאר מילוי ניתן לפזר מסביב לעוף ובתוספת של שזיפים.
במידה ולא נשאר מילוי ניתן לחתוך מעט תפוחי אדמה ובצלים ולהניח בתבנית.
לאפות בחום בינוני כ-90 דקות, מכוסה בנייר כסף.
להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד 30-45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0