המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים במים את תפוחי האדמה עם הקליפה, עד שהם מתרככים, אבל לא יותר מדי.
מוציאים אותם מהמים ומניחים בצד להתקרר.
קוצצים את הפטרוזליה ומניחים אותה בקערה עם גרידת לימון.
מחממים מחבת עם שמן עמוק,
מועכים את תפוחי האדמה, בין שתי כפות הידיים, ומשטחים אותם.
מטגנים בשמן עמוק, עד שהם משחימים ומעבירים לנייר סופג.
מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לתערובת הפטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם במלח ובפלפל שחור טחון ויוצקים מיץ לימון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0