מבשלים את הכרובית במים על הגז עד לריכוך ומועכים את הכרובית בעזרת מזלג.
שלב 2
0 דקות
שוברים את המצות לחתיכות קטנות. משרים את המצות בחלב בקערה עמוקה.
שלב 3
0 דקות
קוצצים את הבצלים הלבנים. שוטפים וקוצצים דק בצל ירוק ועירית.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן בסיר רחב ונמוך. מאדים את הבצל עד שמזהיב.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים למצות את הגבינה הלבנה והביצים ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים, בצל מטוגן, כרובית, בצל ירוק ועירית. מערבבים. אם התערובת מאוד סמיכה אפשר להוסיף מעט חלב אם היא מאוד דלילה ניתן להוסיף עוד חצי מצה קלה.
שלב 6
0 דקות
משמנים מעט כלי חסין אש ומקמחים במעט קמח מצה. משטחים בתבנית את התערובת. מפזרים מעל גבינה צהובה.
שלב 7
0 דקות
אופים בחום בינוני עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
7
מבשלים את הכרובית במים על הגז עד לריכוך ומועכים את הכרובית בעזרת מזלג.
שלב 2
מתוך
7
שוברים את המצות לחתיכות קטנות. משרים את המצות בחלב בקערה עמוקה.
שלב 3
מתוך
7
קוצצים את הבצלים הלבנים. שוטפים וקוצצים דק בצל ירוק ועירית.
שלב 4
מתוך
7
מחממים שמן בסיר רחב ונמוך. מאדים את הבצל עד שמזהיב.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים למצות את הגבינה הלבנה והביצים ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים, בצל מטוגן, כרובית, בצל ירוק ועירית. מערבבים. אם התערובת מאוד סמיכה אפשר להוסיף מעט חלב אם היא מאוד דלילה ניתן להוסיף עוד חצי מצה קלה.
שלב 6
מתוך
7
משמנים מעט כלי חסין אש ומקמחים במעט קמח מצה. משטחים בתבנית את התערובת. מפזרים מעל גבינה צהובה.
שלב 7
מתוך
7
אופים בחום בינוני עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0